MC - FOLKET SKÆRBÆK

Wilbur´s tur til Nordjylland.

Klar til afgang.
Klar til afgang.
Ålborg tårnet.
Ålborg tårnet.
Udsigt fra Ålborgtårnet.
Udsigt fra Ålborgtårnet.
Kædetræk.
Kædetræk.
Lastbil med kædetræk.
Lastbil med kædetræk.
Pilot aspirant Kjeld.
Pilot aspirant Kjeld.
Wilbur højt til hest.
Wilbur højt til hest.
Der slappes af.
Der slappes af.
Drengene i Jomfru Ane Gade.
Drengene i Jomfru Ane Gade.
2 flotte fyre.
2 flotte fyre.

Torsdag d. 10 maj til lørdag d. 12 maj var vi fire gutter der drog på tur til Nordjylland, nemlig : Wilbur, Kjeld, Vagn og Jens. Vi startede kl. 09:00 og kørte nordpå af mindre veje. Omkring middag nåede vi til Gjern, hvor vi besøgte Jysk automobil museum. Fantastisk flotte biler og motorcykler, helt tilbage fra dengang Farfar var ung. Wilbur fandt sågar en benzin stander magen til den de havde i Brøns dengang han var knægt. Der var også mange spændende motorer at bese, dog synes jeg der manglede nogle knapper at trykke på så man kunne høre dem igang.

Efter et par timer kørte vi videre til  hotel Højgården i nærheden af Fjerritslev, hvor  vi blev modtaget næsten som kongelige. Efter noget virkelig godt mad, og en enkelt øl, var vi putteklare.

Fredag startede med et solidt morgenmåltid, og derefter begav vi os afsted  til Hjallerup Mekaniske museum, som Wilbur havde fået åbnet kun for vores skyld. Det var en oplevelse. Der var alt muligt at kigge på: Gamle symaskiner, radioer, TV, His Masters voice pladespillere, biler, traktorer, fly, motorer. Vi blev vist rundt, og fik også lov til at komme med " Bag facaden " ind på værkstedet hvor alle de frivillige syslede med de gamle ting. Virkelig et besøg værd, hvis man kommer på de kanter.

Derefter gik turen til Aalborg, hvor vi startede med at kigge lidt på Cimbrer tyren, selvfølgelig skulle formanden og Vagn helt over at posere foran den, for at vise at de ihvertfald var ligeså pæne. Vi fik også set den lille gåsepige, som jo egentlig er et lille springvand.

Så blev der promeneret i Jomfru Ane gade, hvor vi spiste på Shawarma bar, hvilket ikke var nogen udsøgt fornøjelse, så vi så frem til at komme hjem til aftensmaden på hotellet. Før vi kørte hjem, tog vi en tur op i Aalborg Tårnet, hvor man har en fantastisk udsigt over hele byen.

Lørdag var det planen at vi skulle til Mors traktor museum, men vi blev enige om, at vi havde set traktorer nok. I stedet kørte vi til Thorupstrand hvor vi besøgte " Gutterne på kutterne " De var ikke hjemme, de fiskede, Der var rigtig mange fisk, så de var bare lige hjemme for at losse, og så afsted igen.

Turen hjemefter foregik så langt ude mod vest som muligt, så derfor fik vi også lige sejlturen fra Agger til Thyborøn med. Vi trillede forbi en pølsevogn i Thorsminde og fik en lille snak med de lokale som var travlt optaget af at fiske sild, men de fangede nu ikke nogen mens vi var der. Derefter trillede vi hjemefter.

 Alt i alt en dejlig tur på ca. 800 km. så herfra skal der lyde en tak til: Wilbur, Kjeld og Vagn for hyggeligt samvær. 

Mvh. Jens Jørgensen.​

Nyeste kommentarer

11.11 | 14:58

Der var flot opbakning til Åbent Hus hos Kolding MC.

15.10 | 08:49

Til en orientering, kan der oplyses klubben har også en gruppe på Faceb...

03.08 | 05:03

Få et billede af dig/jer og din/jeres motorcykel ind på hjemmesiden, så ...