Tur langs Sydfyn.

Første pause undervejs.

Middag / madpakke ved Faaborg Havn.

Kaj eller Bøje ?

Glade drenge i Svendborg.

Faaborg Havn.

Faaborg Havn.

Ærgeligt med en punktering, men dejligt at være i en klub, hvor hjælpen er nær :)

Aftensmad hos Kitchen i Middelfart ved Caroline.

Sådan var nogen af retterne.

En dejlig lørdag på 2 hjul.
Lørdag den 15. September, havde formand Kjeld arrangeret en tur til Svendborg. Kl. 09:00 trillede 9 MC'er ud fra Bygma, og kørte nordpå. I Hviding trillede endnu 3 maskiner med på turen. Planen var at køre på små veje, men vi måtte en tur på motorvejen, fordi den gamle Lillebælts bro var spærret. Vel ovre den nye Lillebælts bro, var det lige før bukkene var blevet skilt fra fårene, men efter et par kraftige opbremsninger og en tur ind over spærrefladerne ved frakørselen, lykkedes det at få samling på tropperne igen. Efter en lille pause med en kop kaffe og en småkage, gik turen nedover Fyn imod Svendborg på fine små veje, vel nærmest cykelruter. Vi kørte heldigvis ikke særlig hurtigt, for der var en masse at kigge på. Omkring middagstid landede vi i Faaborg, hvor vi spiste middagsmad på havnefronten i dejligt vejr. Der fik vi besøg af Kaj - nogle mente dog at det var Boje,der gerne ville spise med, bare det ikke var peberfrugt, det var han ikke lige til. 
Turen fortsatte derefter til Svendborg, igen på små veje, så det var blevet omkring kaffetid da vi ankom. Da havde Bente mistet pusten, hun var punkteret på baghjulet, men hvor godtfolk er, kommer hjælpen hurtigt frem, så ved hjælp af både mekaniker og smed, blev dækket pustet op med skum, som skulle fordeles i dækket. Det klarede Bent på fornemeste vis, ved at køre rundt på havnen som en anden havnebetjent, han kunne såmænd godt have haft betjentens kasket på, idet han kørte rundt uden hjelm. Is skulle vi selvfølgelig osse ha'. Vi var heldige, det var sidste åbningsdag i Vaffelbageriet, så bevæbnet med nogle rimelige store nogen af slagsen, studerede vi Bente's baghjul, og måtte konstatere, at det ikke var helt tæt. Nå - sagde formanden, så må vi lappe det med en hundelort - det havde jeg ligegodt aldrig hørt før, men det lignede faktisk en lille Høm Høm. Efter veludført arbejde og frisk luft i dækket, gik turen hjemefter. Ankommet til Middelfart, enedes vi om , efter aftale med et par "chefer", at spise Streetfood hos "KITCHEN".
Så gik det frejdigt hjemad. Alt i alt en dejlig lørdag, helt uden grusveje, og kun 2 U-vendinger, så os der kørte bagerst fik hilst på formanden, den sidste gang skjulte han sig dog bag en handske, men jeg er sikker på, at det var ham 
Venlig hilsen Jens Jørgensen. 

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 14:58

Der var flot opbakning til Åbent Hus hos Kolding MC.

15.10 | 08:49

Til en orientering, kan der oplyses klubben har også en gruppe på Facebook, der hedder MC FOLKET SKÆRBÆK, der kan man søge om at blive medlem af gruppen.

03.08 | 05:03

Få et billede af dig/jer og din/jeres motorcykel ind på hjemmesiden, så andre kan se hvem du/I er.